o nas

Mirasoul d.o.o.

Smo prvo specializirano podjetje v Sloveniji, z inovativnimi rešitvami za zaščito okolja z bolj prijazno energijo, na podlagi manjše porabe goriva ter čistejšega izgorevanja.

Osnovna dejavnost podjetja Mirasoul, je proizvodnja in prodaja aditiva Mirasoul biodiesel (dodatka za dieselsko in biodieselsko gorivo) ter aditiva Mirasoul heating oil (dodatka za kurilno olje).

Naša osnovna naloga je strokovno svetovanje, hiter odzivni čas, kakovostne storitve in ponudba izdelkov po ugodnih cenah. To dosegamo samostojno s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju razvoja, oskrbe z izdelki in trženja.

Ker smo hitri, iznajdljivi, delovni in inovativni, se znamo spoprijeti z vsakršnimi izzivi, ne glede na zahtevnost projekta. S tem pa svojim partnerjem uresničujemo pričakovanja in dokazujemo, da imamo prave rešitve in resne namene.

Prodajo zagotavljamo na področju celotne Slovenije kakor tudi izven naših meja. Naši izdelki so sto odstotno preizkušeni in varni za uporabo.